IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

UPS не можа да се справи с огромното количество коледни подаръци

Децата останаха без подаръци под елхата, оплакват се клиенти в социалните мрежи

11:26 | 26.12.13 г.
UPS не можа да се справи с огромното количество коледни подаръци

Огромното количество коледни подаръци се оказаха непосилни за транспортната компания UPS и тя си призна, че е забавила доставки за дестинации по целия свята. Освен повече от очакваното пакети, и лошото време е забавило много от доставките, коментира говорител на компанията пред Reuters.

През миналата седмица планирахме 132 млн. доставки, но за съжаление броят им беше по-голям, обясниха от компанията, но без да уточняват колко от доставките са били доставени.

Забавените доставки ще бъдат изпълнени днес и в петък, а клиентите, които са платили за гарантирани доставки, ще получат съответното обезщетение, реагираха от Amazon.com. Компанията вече предложи на свои потребители карти за пазаруване, заредени с 20 долара, за компенсация.

Междувременно социалните мрежи се напълниха с оплаквания на потребители, които не са могли да зарадват децата си за Коледа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:57 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още