fallback

ЦКБ награди диамантените момичета за триумфа през 2021 г.

За отличното представяне на България пред света банката подари на грациите ваучери за екскурзия по техен избор с туристическа агенция Posoka.com

16:08 | 24.01.22 г.
Автор - снимка
Създател

Централна Кооперативна Банка отличи по специален начин постиженията на ансамбъла ни по художествена гимнастика, който спечели мечтаното за България злато на изминалите Олимпийски игри в Токио. За цялостното им отлично представяне през годината банката подари на диамантените ни момичета Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ваучери за екскурзия по техен избор с туристическа агенция Posoka.com.

„От името на Централна Кооперативна Банка имам удоволствието да изразя благодарността ни към диамантените момичета за  великолепното им представяне на Олимпиадата в Токио, за радостта и гордостта, която благодарение на тях изпитахме като българи. Нашата корпоративна социална отговорност винаги е била насочена към това да подкрепяме българските таланти и да им даваме тласък и се надяваме нашият жест да им помогне да постигат още по-големи успехи“, заяви ръководителят на служба „Клиентско обслужване“ към дирекция „Частно банкиране“ на ЦКБ Томислава Иванова, която връчи на грациите ни ваучерите за екскурзия.

В награждаването се включи и Албена Керанова - заместник-директор на Централна Кооперативна Банка, клон Централен.

„Това наистина е една страхотна изненада. Екипът на банката определено ни уцели с перфектен подарък, защото ние много, много обичаме да пътуваме“, каза Мадлен Радуканова малко след като прие ваучера за екскурзия.

„Много благодарим за отделеното време, за вниманието. Наистина се почувахме специални и макар да знаем, че постиженията ни са зарадвали много хора, този жест ни го напомня“, сподели и Лаура Траатс.

Централна Кооперативна Банка е една от водещите банки у нас и разполага с широко развита клонова и офисна мрежа в цялата страна. Банката има изявена корпоративно социална отговорност и подкрепя множество и различни инициативи, свързани с развитието на потенциала на младите, повишаването на финансовата култура и различни благотворителни инициативи. ЦКБ инвестира постоянно и в обновяване на услугите си и предлагане на нови технологии за сигурност и удобство за клиентите си.

През изминалата година банката разшири портфолиото си от услуги и внедри електронните портфейли за дигитално плащане Google Pay и Apple Pay, които предлагат един от най-сигурните методи за бързи плащания с карта. Повече информация за ЦКБ ще получите на ccbank.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:53 | 03.09.22 г.
fallback