IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Винъс Уилямс се вдъхновява от Тина Търнър

Някои я обвиняват, че отделя повече внимание на дрехите си на терена отколкото на играта, но тенисистката опровергава слуховете с непрестанните си победи

12:31 | 23.06.10 г.
Винъс Уилямс се вдъхновява от Тина Търнър

Втората ракета в света Винъс Уилямс се появи с екстравагантна рокля по време на първия си мач на тенис надпреварата Уимбълдън. Тя разказа и историята, свързана със създаването на спортната дреха. Уилямс, която наскоро създаде собствена дизайнерска линия облекла, се е вдъхновила от певицата Тина Търнър за роклята си.

"Аз я обичам! Тя е прекрасна, истински боец. Много я обичам и съм й се възхищавала през целия си живот. Тази рокля, с която съм в момента, е създадена с мисъл за нея – тя ме вдъхнови, Тина Търнър“, обясни една от сестрите Уилямс пред The Daily Mail.

Винъс Уилямс се появи на първия си мач по време на състезанието в бяла къса спортна рокля. Срещата на 21 юни беше с тенисистката от Парагвай Росана де лос Риос и завърши с резултат 06:03, 06:02.

Тенисистката Винъс Уилямс се занимава с дизайн на дрехи от дълго време. Не веднъж тя се е появявала на корта с дрехи по нейни модели. Наскоро пусна и модна линия, наречена EleVen.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:22 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още