IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата първа класа на Qantas Airlines глези с лукс

Интериорът в луксозните кабини на самолета A380 е вдъхновен от Стар Трек

10:18 | 04.01.12 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Qantas Airlines</em></p>

Снимка: Qantas Airlines

Qantas Airlines, най-добрата авиокомпания на Австралия, представи своят нов първокласен салон на самолета Airbus A380, който компанията притежава.

С ултрамодерен и силно футуристичен интериор машината напомня на филма Стар Трек, който се базира на подобни футуристични концепции. Дори може да си помислите, че самият капитан Пикар може да е в кабината на пилота, или дори самият Дарт Вейдър може да ви разтърси от дълбок сън, докато сте на борда на самолета, пише в свой материал DailyMail.

Прелитайки между трите големи градове - Лондон, Сидни и Лос Анджелис, този самолет ще глези една избрана група от пътници с почти екстремен лукс. От кожена мека мебел в общия салон с вплетени дървени апликации, където пътниците може да чатят с приятели, до гурме кухня, която може да се поръча по време на полет между дестинациите, служители на повикване по всяко време, богата колекция от повече от 1000 видеа за забавление на чувствителните на докосване панели, и най-накрая - до конвертиране на седалката в мини-кабина, където всеки може да легне по време на забързаните пътувания.

Това пътуване има за цел да глези пътниците за всеки цент, който в крайна сметка те ще платят за билета. Все още обаче няма данни за цената, но за тези, които обичат да летят, отдадени на лукса, самолетът A380 на Qantas осигурява сигурен въздушен транспорт с нови измерения на луксозните изживявания.

Това, което поразява най-много, са отделните елементи на естетиката в рамките на самолета, като матово завършените дограми на масите и страничните панели, както и осветлението на тавана в основния салон под формата на звезди. Всичко излъчва аурата на високо качество и добре обмислена естетика.

Снимки от интериора на самолета на Qantas може да видите в галерията

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:04 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
forexar
преди 12 години
A380 самолетите на Emirates предлагат далеч по-голям лукс. :) Включително бани и барове (http://***.emirates.com/english/flying/our_fleet/emirates_a380/first_class/shower_spa.aspx).
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още