IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Waldorf Astoria стъпи в Латинска Америка

Веригата откри първия си хотел в Панама

15:19 | 05.04.13 г.
Waldorf Astoria стъпи в Латинска Америка

Hilton Worldwide обяви, че открива Waldorf Astoria в Панама - първият хотел от веригата Waldorf Astoria в Латинска Америка, предаде онлайн изданието World Property Channel.

Хотелът се намира в столицата на Панама и предлага 248 стаи за гости, както и зали за срещи с площ от 427 кв. м. Разположен е на метри от популярната улица на ресторантите, на 20 минути от Панамския канал и на 10 минути от историческия квартал "Каско Виехо".

В официално изявление компанията посочва, че остава вярна на целта си да присъства на ключови дестинации по света, а Панама е идеалното място за навлизането на бранда в Латинска Америка.

В крак с прогнозите за ръст на инвестициите в този регион редица хотелски вериги, като Sonesta и Starwood Hotels, също откриха свои обекти на ключови места в Панама през първото тримесечие на 2013 г.

Вторият Westin Panama на Starwood отвори врати във финансовия център на панамската столицата през януари. Той разполага с 218 стаи и зали за срещи с площ от над 1 300 кв. м. Компанията има общо 7 хотела в цялата страна.

Първият хотел на Sonesta в Панама пък е Royal Sonesta Hotel & Casino Panama с 304 стаи. Той бе открит миналия месец и се намира на няколко километра от международното летище "Токумен".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:04 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още