IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

LG с първия 3D смартфон в света

Компанията ще покаже апарата на конгрес в средата на февруари

17:22 | 01.02.11 г.
LG с първия 3D смартфон в света

След така усърдното навлизане на 3D технологиите на световния пазар и в домовете на хората съвсем естествено производителите се замислиха какво друго освен триизмерни телевизори могат да предложат на потребителите.

Компанията LG Electronics вече е готова да покаже първия в света 3D смартфон - LG Optimus 3D. Представянето на телефона ще стане на Световния конгрес на мобилните оператори в Барселона в средата на февруари.

Известни са все още малко детайли около новия продукт на компанията, съобщава The Inquirer. Смартфонът на LG комбинира камера с двойна леща за 3D запис, LCD панел за гледане на триизмерни образи без нужда от специални очила и възможност за споделяне на съдържание с висока резолюция.

Тъй като моделът е Optimus, почти сигурно е, че ще работи под ОС Android. Това е вторият модел на компанията, който предизвиква вълнения през тази година. Предходният LG Optimus 2X беше добре приет на представянето си през януари тази година, като голяма част от успеха му се дължи на двуядрения процесор Nvidia Tegra 2.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:02 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още