IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции за обзавеждане за 2011 година

Удобството и уютът в домa ви зависят изцяло от това как ще обзаведете помещенията

12:05 | 06.01.11 г.
<p>Модернистичен, съвременен или ретро - домът трябва да е преди всичко удобен и уютен. <i>Снимка: Flickr Лиценз: </i><a href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/" target="_blank"><i>Crea	ive Commons </i></a></p>

Модернистичен, съвременен или ретро - домът трябва да е преди всичко удобен и уютен. Снимка: Flickr Лиценз: Crea ive Commons

Домашният уют и удобство е нещо, към което всеки се стреми при избора на жилище. Може да съобразите интериора със съвременните тенденции независимо дали ще наемете професионалист за обзавеждането, или ще се доверите на собствения си вкус и умения.

Ако решите да се справите сами със задачата, е добре да се запознаете с тенденциите, както и да пообиколите из къщите на приятели и познати и да се снабдите с малко литература по въпроса.

Водещото обаче ще бъде вкусът ви и усещането за уют и създаване на атмосферата, която искате да присъства в дома. Ето защо съвсем спокойно може да разучите модата в света на обзавеждането и да изберете за основа тази тенденция, която най-пълно отговаря на вижданията ви и усещанията.

Началото на годината, освен период за равносметки и поставяне на цели, е и време, през което човек се запознава с новите тенденции. Ето защо освен в света на дрехите и аксесоарите, интересно е да се види какви ще бъдат съвременните модерни форми и при обзавеждането и домашния интериор и кои от теченията ще се пренесат и ще бъдат актуални и през новата година.

През 2009 година на мода бяха смелите щампи и цветове, промяната в предназначението на помещенията и оптимизиране на външните пространства, припомня изданието International Business Times. През 2011 година тези тенденции ще продължат, но също така ще бъдат облагородени с еко интериори, които ще навлязат още по-чувствително в домовете из целия свят.

Какви още ще бъдат тенденциите в обзавеждането през 2011 година – вижте тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:01 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Галерия виж още

Коментари

Финанси виж още