IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холната масичка може да изглежда и така

Вижте няколко нестандартни предложения на дизайнери за масички за кафе

14:11 | 18.01.11 г.
<p>Освен с хубав дизайн, холната маса може да е и многофункционална. Снимка: boconcept.co.uk</p>

Освен с хубав дизайн, холната маса може да е и многофункционална. Снимка: boconcept.co.uk

Събота, късен следобед, време за малко почивка, чаша горещ шоколад или ободряващо кафе у дома. И ако за англичаните пиенето на чай се е превърнало в именита традиция, а японците имат цяла чаена церемония, то и вие може да превърнете пиенето на кафе, чай или капучино в нещо по-специално.

И тук вкусът на напитката не е толкова от значение. Важна е компанията, настроението и, разбира се, интериорът.

А едва ли има човек, който да не държи на уюта и комфорта у дома. Ето защо повечето от нас внимателно подбират мебелите, разположението и десените на обзавеждането си. Освен да са удобни, те трябва да са и здрави, практични, съобразени с нуждите и функционални, а и да изглеждат добре.

И тъй като домът е мястото, където човек се отпуска и прекарва едни от най-спокойните часове в ежедневието си (или поне се предполага, че трябва да е така), ето защо е добре онова, което го заобикаля, да го изпълва с радост и да внушава чувство на уют - от закачалката в антрето до холната масичка, върху която поставяте чашата с кафе в събота след обяд.

Вижте няколко нестандартни идеи за това, как да изглежда масата за кафе.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:37 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Галерия виж още

Коментари

Финанси виж още