IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Hyundai показа премиум бранда си

До 2020 г. в гамата на Genesis ще влязат 6 модела

16:25 | 06.11.15 г.
Автор - снимка
Създател
Hyundai показа премиум бранда си

Компанията Hyundai официално показа новия си премиум-бранд Genesis, под който ще се предлагат луксозните модели на марката. Към момента това име се използва за средноразмерен седан и за купе.

Според плановете на корейския производител до 2020 г. под бранда Genesis ще се продават общо 6 модела, които ще получат буквени означения – G90, G80, G70 и така нататък в зависимост от сегмента. Те ще се отличават от стандартните машини по новата емблема, специалния дизайн и повишени стандарти за сервизно обслужване.

Представителите на бранда ще използват в дизайна си редица стилистични решения от концептуалното купе Vision G (на втората снимка), което е разработено от американското студио за дизайн Hyundai. Неговият прототип бе показан през август в Музея на изкуствата в Лос Анжелис.

Очакванията са в линията луксозни модели да влязат седанът и купето Genesis, а също така и флагманът на марката Equis. Освен тях се предвижда създаването на всъдеход от премиум-клас, който също ще използва платфорамата на Genesis.

Само преди 2 месеца Hyundai представи и спортен бранд – N, който ще предлага на клиентите доработени варианти на стандартните модели на марката. Името му идва от град Намянг, където се намира отделът за изследвания и разработки на компанията, както и от „Нюрбургринг”, където е разположен тестовият център на корейския производител.

Още автомобилни новини четете в Automedia.bg!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:14 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Автомобили виж още

Коментари

Финанси виж още