IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Audi отлага дебюта на А4 и Q7

Причината е в доработването на дизайна и електрониката на двата модела

12:21 | 25.02.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Настоящото поколение А4. <em>Снимка: Audi</em></p>

Настоящото поколение А4. Снимка: Audi

Премиерата на новите поколения на седана Audi A4 и на кросовъра Audi Q7 се отлага поне с година, съобщава изданието Car Buzz, което се позовава на съобщения в германските медии. В момента двата модела се тестват активно, но ръководителите от Инголщад са на мнение, че те се нуждаят от промени в дизайна и електронните системи.
 
Според информацията новото поколение на Audi A4 ще се появи не по-рано от средата на 2015 г., въпреки че се очакваше да бъде представено през това лято. Отлагането е именно заради доработка на дизайна, а също така и заради пренастройване на окачването и модернизиране на електронните спомагателни системи. Освен това в Audi работят и върху хибридна версия на модела.
 
Що се касае до кросовъра Q7, пускането на неговата нова генерация вече бе отлагано веднъж - през лятото на миналата година. Тогава спекулациите сочеха, че отлагането се прави заради проблеми с дизайна, но от Аudi ги опровергаха, като заявиха, че премиерата ще се състои през 2014 г.

Сега, според инфото на Car Buzz, проблемът отново е в дизайна, който трябва да бъде преработен така, че да показва високите технологични възможности на кросовъра. Очаква се новото Audi Q7 да бъде с около 360 кг. по-леко от настоящото и да получи модернизирани двигатели.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:23 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още