IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Infiniti показа ESQ

Малкият кросовър представлява луксозна версия на Nissan Juke Nismo

17:49 | 27.08.14 г.
Автор - снимка
Автор
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>снимка: Infiniti</em></p>

снимка: Infiniti

Компанията Infiniti разпространи официални снимки на кросовъра ESQ, който трябва да дебютира на 29 август на изложението в Ченду (Китай). Моделът представлява прекопирана версия на Nissan Juke Nismo, като ще се предлага предимно на пазара в Китай.

Специално за китайските си клиенти ESQ ще получи по-луксозно изпълнение на салона. От донора си кросовърът на Infiniti се отличава и по решетката на радиатора, както и с 18-цоловите джанти. Предната броня и оптиката при двата модела са идентични.

Моделът на Infiniti обаче няма емблема на компанията на решетката, а само надпис ESQ. Принадлежността на машината към японската марка си личи само от надписа на багажника.

Двигателят на двата кросовъра също е идентичен. Това е 1.6-литров бензинов DIG турбо-мотор с 4 цилиндъра. Той развива мощност от 200 к.с., като работи в комбинация със вариаторна трансмисия. Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 8 секунди.

Автомобилът на Infiniti ще се появи на пазара през октомври. Цените му стартират от 32 500 долара, но могат да достигнат 48 700 долара.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:01 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още