IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Qoros показа серийния си кросовър

Моделът 3 City SUV ще се предлага с мултимедиен комплекс, собствено производство

11:55 | 18.11.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Qoros</em></p>

Снимка: Qoros

Китайско-израелската компания Qoros показа своя първи кросовър. Премиерата на модела, който носи името 3 City, е насрочена за автосалона в Гуанчжоу по-късно този месец.

Кросовърът се различава от хечбека Qoros 3, на чиято база е създаден, по увеличения пътен просвет, защитните елементи по долната част на каросерията и по-големите тръби на изпускателната система. Освен това кросовърът е получил ксенонови фарове и допълнителни светодиодни светлини. С диоди са и задните светлини и мигачите.

Новият модел може да бъде поръчан също така с кожени седалки, климатик, парктроник, камера за помощ при паркиране и движение на заден ход, система за безключов достъп, както и с мултимедиен комплекс с 8-инчов дисплей с търчскрийн, който изцяло е разработен от инженерите на компанията.

Моторната гама на кросовъра засега е представена от само два бензинови двигателя – 1.6-литров атмосферен мотор, развиващ 126 к.с., и 1.6-литров турбо-агрегат с мощност 156 к.с. Скоростните кутии са 6-степенна механична и автомат със същия брой предавки.

На пазара в Китай Qoros 3 City ще се появи през първата половина на 2015 г. Цените на модела стартират от 15 млн. юана, което е еквивалент на 24 400 щатски долара.

Още за моделите на Qoros вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:14 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още