IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проекти на „Галакси Инвестмънт Груп” привличат инвеститорски интерес

Компанията представи ключовите си проекти на изложението EXPO REAL

12:53 | 16.10.14 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация:&nbsp;<span style="font-size: 12px;">&bdquo;Галакси Инвестмънт Груп&rdquo;</span></em></p>

Илюстрация: „Галакси Инвестмънт Груп”

Сериозен инвеститорски интерес към офисните си проекти отчита „Галакси Инвестмънт Груп”, която участва в изложението EXPO REAL, което се проведе наскоро в Мюнхен.

Компанията представи редица свои проекти, като инвеститорите са особено привлечени от „София Бизнес Тауър“ и новата офисна сграда, която ще се изгражда в Пловдив.

Българският пазар на офис площи бележи сериозно раздвижване през последната година,  прогнозите на експертите за неговото развитие са положителни, а международните инвеститори са привлечени от стабилните наеми.

На пазара на офиси в Пловдив в момента търсенето на офиси клас А надвишава предлагането. В резултат на засиленото търсене компанията „Галакси Инвестмънт Груп” стартира проект на офис сграда, която да отговори на всички технически и функционални изискванията на компании, работещи в сферата на аутсорсинга и  информационните технологии.

Проектът ще се изгражда на два етапа. Сградата има шест офисни етажа с осигурени места за паркиране. Разположена е на един от най-комуникативните булеварди в Пловдив -  „Свобода”, само на 5 минути от центъра на града и на 10 минути от магистрала Тракия. Очакванията на инвеститора са тя да бъде мястото за разполагане на офисите на компании, които все повече се спират на Пловдив като място за развитие и разширяване на своя бизнес.

„Участието ни на EXPO REAL ни предостави отлична възможност да представим направленията, в които работим, и инвестиционни проекти със сериозен потенциал за развитие”, коментира Константин Бояджиев, директор Бизнес развитие в „Галакси Инвестмънт Груп”.

EXPO REAL се провежда всяка година през октомври в Мюнхен. И тази година от 6 до 8 октомври целият бранш се събра на едно място на тази незаменима бизнес платформа. На 64 000 м2 се представиха над 1 660 изложители.

Участниците в EXPO REAL отразяват целия спектър на бизнеса за недвижима собственост: инвеститори и финансисти, проектанти и проектни мениджъри, консултанти и посредници, хора, управляващи корпоративна собственост, архитекти и представители на градове и икономически региони. 36 000 участници от 68 държави превръщат това изложение в интернационално събитие, на което се създават контакти с бизнес партньори от цял свят.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:42 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
KalinaR
преди 9 години
ooo, v chujbina sme se predstavqli..qkooo
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още