fallback

Обама и Клинтън се шегуват в Twitter

Настоящият президент дебютира в социалната мрежа, като събра над 1,5 млн. последователи само за няколко часа

10:26 | 19.05.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Американският президент Барак Обама и експрезидентът Бил Клинтън успяха само за няколко часа да докажат чувствата си за хумор в услугата за кратки съобщения Twitter.

Няма и ден, откакто американският президент Барак Обама за първи път официално изпрати туит от своя акаунт в социалната мрежа, и вече има над 1,5 млн. последователи.

След като в понеделник Обама се похвали, че вече има официален свой акаунт в Twitter и написа кратка новина, Клинтън отговори с конкретен въпрос, като поиска да знае дали потребителското име @POTUS (President Of The United States) ще бъде предадено на следващия американски президент. „Питам за приятел“, добави Клинтът, намеквайки за кандидатурата на своята съпруга Хилъри. 

Hello, Twitter! It's Barack. Really! Six years in, they're finally giving me my own account.

— President Obama (@POTUS) May 18, 2015

Обама обаче не се колебае с отговора. „Добър въпрос“, пише той и пита Клинтън дали не познава някого, който би искал в бъдеще да води официалния акаунт за първата дама (@FLOTUS).

Ако през ноември 2016 г. Хилъри Клинтът влезе в Белия дом, то Бил Клинтън би бил първият съпруг на президентша във Вашингтон и ще трябва да си измисли нова титла (алтернативна на "Първата дама" при мъж президент - бел. ред.)

Good question, @billclinton. The handle comes with the house. Know anyone interested in @FLOTUS?

— President Obama (@POTUS) May 18, 2015
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:23 | 02.09.22 г.
fallback
Още от Социални мрежи виж още