IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Google Play Music вече е налична и за България

След първият безплатен месец услугата ще струва 7,99 лв. на месец, а от 7 януари 2015 г. - 8,99 лв.

13:23 | 04.11.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: Google</em></p>

Илюстрация: Google

От днес Google Play Music е налична и в България. Google Play Music позволява достъп от всички устройства до огромна музикална библиотека, съдържаща песни, продуцирани както от най-големите звукозаписни компании, така и от най-добрите местни и независими лейбъли. 

Услугата позволява идентификацията и запазването на цялата музика в облака. Напълно безплатно може да се добавят до 20 000 песни и да се слушат онлайн и офлайн на всяко устройство с Android или iOS.

Освен това Google Play предлага абонамент за музикален стрийминг, наречен All Access. Срещу месечна такса на стойност 7,99 лв., а след 7 януари 2015 г. 8,99 лв., след първите 30 дни безплатно ползване клиентите може да слушат най-добрата музика по света – повече от 25 милиона песни. Всеки може да създава плейлисти и собствени радио станции и да ги слуша от телефона си, таблета или компютъра си, както и офлайн от всяко Android или iOS устройство.

Клиентите ще имат на разположение набор от музика, която може да си купят и да притежават завинаги на облака. Те може да пазаруват онлайн и от своите Android устройства и закупените песни и албуми ще бъдат незабавно достъпни.  

Google Play Music дава възможност и за създаване на радио станция без рекламно съдържание, само с песни и изпълнители, които потребителят обича. “I’m Feeling Lucky Radio” е аналог на бутона в търсачката „Чувствам се късметлия“. При натискане се получава микс от песни, които подхождат на моментното настроение. Може да се добавят, премахват или пренареждат песни в станцията. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:09 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още