IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Интернет доставчикът ITD Newtork се преименува на Coolbox

Смяната на името бележи финала на процеса на преструктуриране на компанията

12:10 | 21.10.15 г.
Интернет доставчикът ITD Newtork се преименува на Coolbox

Интернет доставчикът ITD Network промени името си на Coolbox, като това решение няма да засегне по никакъв начин неговите потребители на интернет и телевизионни услуги, съобщават от компанията.

Тя предлага оптичен интернет, IP телевизия, IP телефония и градска оптична свързаност, а физическите лица и корпоративните клиенти ще продължат да получават тези услуги, без да се налага да преподписват договорите си.

За последните три години ITD Network инвестира повече от 5 млн. лева в мрежата и оборудването си. Целта на тази инвестиция е повишаването на ефективността, както и преструктуриране на компанията.

Основната цел обаче е преориентирането от оператор, фокусиран върху предлагането на интегрирани телекомуникационни решения за корпоративни клиенти и интернет оператори, към доставяне на услуги за крайни клиенти, малки и средни фирми.

Трансформацията предвижда преминаване от корпоративна структура към гъвкав модел, който е отворен и близък до клиента. Компанията е повишила ефективността на мрежата си, внедрявайки интелигентна система за нейното управление, посочват от фирмата. Освен това Coolbox е пред приключване на пълното покритие на Пловдив за домашни клиенти, а процесът вече е завършен във Велико Търново.

Смяната на името бележи приключването на процеса на преструктуриране.

Новата идентичност на Coolboх поставя и ново начало в организацията на бизнеса – всички ресурси на компанията вече ще бъдат съсредоточени върху развитието на услугите и тяхното непрекъснато подобряване, допълват от фирмата. В момента всички клиенти на Coolbox използват новата мрежа. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:06 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още