IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Investor.bg – първата българска икономическа медия с публичен чат във Viber

Всички, които се интересуват задълбочено от икономика, пазари, валутна търговия, могат да следят темите в публичния Viber чат

11:21 | 16.11.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Viber</em></p>

Снимка: Viber

Една от най-популярните икономически медии в България - Investor.bg, стана първият в България сайт на икономическа и финансова тематика с публичен чат в платформата за безплатен чат и разговори Viber.

Viber е една от най-бързо развиващите се комуникационни платформи, като в Централна и Източна Европа абонатите ѝ вече са 27 млн. души.

При обявяването на назначаването на Атанас Райков за генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа самият мениджър заяви, че ще работи върху създаването на партньорства на местно ниво, които да отговарят на нуждите на местната публика и които да постигнат целта на Viber да предоставя възможност на потребителите си да споделят по най-лесен и достъпен начин положителните моменти в техния живот всеки ден. Сътрудничеството с Investor.bg е една от тези възможности. 

От днес всички, които се интересуват задълбочено от икономиката, пазарите, валутната търговия и политиката на централните банки, могат да се информират безплатно и в реално време за най-интересните новини с помощта на групата за публичен чат на Investor.bg на www.viber.com/investor.bg.

Новинарският сайт Dnes.bg, част от медийна група Инвестор БГ АД, също вече има публичен чат канал на адрес  www.viber.com/dnes.bg.

Очаквайте скоро и други публични чатове във Viber на сайтове от медийна група Инвестор БГ АД. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:45 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още