fallback

Български стартъп помага на родителите да открият добър детегледач

Платформата GoodKnight в момента обхваща единствено София

15:57 | 10.04.17 г. 8

Български стартъп се заема с нелеката задача да помогне на родителите да открият детегледачка, която да им помага в отглеждането на децата им. GoodKnight е платформа, която свързва активни и динамични семейства у нас с доверени и обучени детегледачи.

“Ние като родители имаме страшно високи изисквания към това на кого да поверим детето си и си дадохме сметка, че ако наистина искаме да предложим едно много високо ниво на услуга, е необходимо да вложим много старание да подберем подходящите хора, които да бъдат част от платформата“, коментира в ефира на седмичното технологично предаване UpDate по Bloomberg TV Bulgaria Даниела Баклаян, която заедно с мъжа си основава GoodKnight.

Всъщност разработването на услугата отнема цели две години. GoodKnight дава възможност на родителя да избере детегледач за часовете и деня, в който има нужда от него. От компанията пък имат задачата предварително да са подбрали и обучили хората, чиито услуги предлагат.

Сред предимствата на платформата е, че родителите могат да открият мненията и на други родители, ползвали услугите на конкретния детегледач, така че да се запознаят с тяхната обратна връзка.

„Всеки родител е задължен след първоначално посещение на даден детегледач да остави коментар как се е справил той“, коментира Даниела Баклаян. По думите ѝ в момента стартъпът е фокусирал дейността си единствено в София.  

Повече за GoodKnight можете да научите от цялото интервю:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:51 | 13.09.22 г.
fallback
Още от Софтуер виж още