IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

GE Lighting разкрива как гарантира енергийна ефективност в осветлението

Новият продукт с LED технология на GE Lighting излиза на пазара от октомври 2016 г.

13:31 | 17.09.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Сибола</em></p>

Снимка: Сибола

Като част от инициативата за енергийна ефективност 2016, която Сибола стартира съвместно с General Electric Lighting, легендарната компания разкрива подходите си за гарантиране на качеството.

От далечната 1881 г., когато изобретателят на електрическата крушка Томас Едисон създава General Electric, до днес компанията е еталон за качество в осветлението. Високата надеждност, дълготрайност и изключително ниските разходи за ползвана енергия при последните разработки на компанията гарантират максимална ефективност за инвеститорите. 
 
Основен подход на GE Lighting, който отличава компанията, е провеждането на собствени и независими лабораторни изследвания за валидиране на посочените данни от производителя на LED чипове и за определяне на действителното представяне на продукта. В лабораториите на дружеството се извършват изпитания при екстремни температури за проследяване на тенденции в промяната на цвета,  светлинният поток и консумация на енергия. 
 
GE Lighting има утвърдена методология за проектиране, основана на различни стресови условия, като GE Lighting продължава да тества продуктите в продължение на години след първоначалния им старт.

През септември 2016 г. лабораториите на GE Lighting потвърдиха всички заложени параметри за новата светодиодната лампа LED Mercury, която замества най-разпространената 125W живачна лампа за осветление в индустрията. Първи от световните производители в осветлението, GE Lighting излиза на пазара с ефективно решение за тази замяна, като потребителите в Европа ще разполагат с тях от месец октомври 2016 г. В съответствие с политиката на компанията за разработка на изделия, които не изискват промени в инсталациите и светодиодната лампа LED Mercury може директно да бъде включена и директно към захранващата мрежа 230V.

 GE Lighting обезпечава LED с 40000 работни часа живот.   
  
За да подобрят енергийната ефективност на проектните си предложения и да гарантират ниски експлоатационни разходи при осветителните си решения, проектантите и енергийните одитори могат да заложат лампата LED Mercury в проектите си.

Енергийната ефективност е приоритет на всички действащи европейски програми за бизнеса и общините  за 2016 г. процедурите „Енергийна ефективност в МСП” и „Повишаване на енергийната ефективност в големи предприятия” на ОПИК, "Програма за развитие на селските райони" и Оперативна програма „Региони в растеж” .

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:03 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още