IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Xiaomi представи първия си смартфон с 200МР система за изображения

Xiaomi 12T Pro e вече в България и предлага мощен чипсет и бърз заряд до 19 минути

10:03 | 25.11.22 г.
Автор - снимка
Създател
Xiaomi 12T Pro Снимка: Xiaomi
Xiaomi 12T Pro Снимка: Xiaomi

Отскоро на българския пазар се предлагат двата най-нови флагман смартфона на Xiaomi – Xiaomi 12T и Xiaomi 12T Pro. Те залагат на впечатляващи функции, които надграждат миналогодишните модели от този клас. Отлична камера, батерия с голям капацитет, мощен процесор и възможност за изключително бързо зареждане са само част от характеристиките, които притежават новите Xiaomi 12T и Xiaomi 12T Pro. В България вече се предлагат едни от най-новите AIoT продукти на бранда – таблета Redmi Pad, безжичните слуашлки Redmi Buds 4 Pro и смарт гривната Xiaomi Smart Band 7 Pro, които са перфектното допълнение за любителите на технологиите.

Тази година технологичният лидер Xiaomi представи за първи път свой модел 200МР система за изображения, която е налице при Xiaomi 12T Pro. Безспорно това е най-отличителната черта на новия смартфон, който го доближава до качествата на професионален фотоапарат, побиращ се в джоба ни. Тази система си взаимодейства с изкуствен интелект, благодарение на който се постигат безупречни изображения както през деня, така и през нощта. Режимите на снимане като Xiaomi ProCut могат да изрежат и модифицират оригиналната снимка в до 5 различни кадъра, без да се нарушава качеството на изображението. Опцията за снимане с Xiaomi ProFocus пък позволява да улавяте и записвате всяко движение, без да се измества фокусът.

Всички тези функции работят безупречно благодарение на процесора Snapdragon® 8+ Gen 1, който осигурява върхова производителност, а едновременно с това намалява и консумацията на енергия. Разполага със система за неутрализиране на топлината, за да не се притеснявате от прегряване, докато извършвате ежедневните си задачи на смартфона. А с него може да сте сигурни, че никога няма да ви предаде – Xiaomi 12T Pro е снабден с голяма батерия с капацитет 5000 mAh. Дори да имате нужда от зареждане, батерията ще достигне до 100% само за 19 минути*.

Така може да разчитате на работа на екрана до 13 часа и половина и да се наслаждавате на любимото ви съдържание в мрежата или офлайн. И най-дребните детайли от него няма да ви убягнат благодарение на визуализирането му на 6,67-инчовия CrystalRes AMOLED дисплей. А за завладяващо стерео преживяване безупречният звук е осигурен от Harmon Cardon.

Вторият модел от новата серия е по-бюджетната опция, която обаче по нищо не отстъпва на Xiaomi 12T Pro модела. Смартфонът Xiaomi 12T притежава 108МР основна камера от професионален клас, 8MP ултраширокоъгълна камера и 2MP макрокамера, с които може да заснемате зашеметяващи кадри по всяко време на денонощието. Моделът е снабден с процесор MediaTek Dimensity 8100-Ultra. Чипът е създаден с цел да увеличава производителността и да допринесе за по-бързо потребителско изживяване.

Xiaomi 12T. Снимка: Xiaomi Xiaomi 12T. Снимка: Xiaomi

Също като Xiaomi 12T Pro, смартфонът Xiaomi 12T разполага с 5000 mAh батерия и 120W HyperCharge. С функцията Xiaomi AdaptiveCharge устройствата ще научат ежедневните ви навици за зареждане, за да оптимизират дългосрочното състояние на батерията. 6,67-инчовият CrystalRes AMOLED дисплей на серията Xiaomi 12T предлага резолюция 1220p и над 68 милиарда цвята, които предават ясно и точно съдържание от всякакъв тип.

Дисплеят на смартфона е подсилен и от интелигентни функции като AdaptiveSync, който динамично регулира честотата на опресняване в зависимост от гледаното съдържание, а режимът Adaptive Reading се грижи да намали количеството на излъчваната синя светлина за по-добър комфорт на очите ви.

И двата смартфона от серията Xiaomi 12T се отличават с елегантен и изчистен премиум дизайн в 3 цвята - Black, Silver и Blue. Моделите са налични за продажба в партньорската мрежа на Xiaomi, във физическия магазин на бранда в София, Paradise Center, ниво 0, както и онлайн на mi-bulgaria.com.

Redmi Pad. Снимка: Xiaomi Redmi Pad. Снимка: Xiaomi

Перфектното допълнение към всеки телефон е смарт продукт, който ще е ваш верен помощник в рутинните задачи и забързаното ежедневие. Най-новият таблет от Xiaomi – Redmi Pad – предлага именно това. Той притежава дълготрайна 8000mAh батерия, стилен дизайн, високопроизводителен процесор MediaTek Helio G99, 8МР 105° ултраширокоъгълна предна камера и технология FocusFrame, благодарение на които може да провеждате всички онлайн срещи от дома или офиса без проблем. Продуктът идва с 10,61-инчов дисплей с 90Hz честота на опресняване и е първият таблет в света, получил сертификат SGS за ниска зрителна умора.

Smart Band 7 Pro. Снимка: Xiaomi Smart Band 7 Pro. Снимка: Xiaomi

На българския пазар е вече налична и най-новата смарт гривна на Xiaomi - Xiaomi Smart Band 7 Pro, която ще ви помогне в проследяването на редица показатели, включително и на здравословното ви състояние. Тя има 1.64‘‘ правоъгълен AMOLED дисплей, 5ATM водоустойчивост, поддържа над 110 спортни режима и има вградена GNSS система, позволяваща по-бързо позициониране и по-точно проследяване на маршрута за всички любители на джогинга. По време на тренировката ви може да се мотивирате и с любимите ви песни, докато ги слушате на безжичните слушалки Redmi Buds 4 Pro. Те са с ергономичен дизайн, поддържат Hi-Res Audio Wireless за невероятен звук, 3-микрофонно шумопотискане при разговори, до 43dB активно шумопотискане и позволяват до 36 часа живот на батерията със зареждащия калъф.

Снимка: Xiaomi Снимка: Xiaomi

Смарт продуктите от портфолиото на Xiaomi могат да бъдат намерени в партньорската мрежа на Xiaomi, във физическия магазин на бранда в София, Paradise Center, ниво 0, както и онлайн на mi-bulgaria.com.

*Данни от Xiaomi Labs. Скоростта на зареждане е тествана в boost режим. Действителният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, начина на използване и други фактори. Максималният капацитет на батерията естествено ще намалее с времето и използването.

Последна актуализация: 10:03 | 25.11.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още
Финанси виж още