IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В. Апостолов: Мария Бакалова може да очаква номинация за „Оскар“ идните седмици

Успехът е исторически за талантливата българска актриса, посочи киножурналистът Владислав Апостолов

14:30 | 05.02.21 г.
В. Апостолов: Мария Бакалова може да очаква номинация за „Оскар“ идните седмици

Освен да си на правилното място и в правилното време, трябва да имаш и талант. Лично за Мария Бакалова номинацията за „Златен глобус“ е исторически успех, но бе и очаквано, тъй като от няколко месеца тя е любимката на либералните медии в Холивуд. Това коментира в ефира на Bloomberg TV Bulgaria киножурналистът Владислав Апостолов.

Той изрази увереност, че тя ще бъде номинирана и за „Оскар“ през следващите няколко седмици.

Апостолов е на мнение, че политическата заигравка във филма „Борат“ няма да се отрази негативно върху вота за Бакалова.  Той смята, че шансовете на българската актриса са големи, защото тя е откритие и вече е звезда в игралното кино.

„Бакалова има огромни шансове за победа, тъй като е най-горещото име в категорията си…Тя  е холивудската звезда на сезона в женски план засега“, обяви киножурналистът.,

Апостолов засегна влиянието на кино индустрията върху потребителските нагласи. Според него ролята на киното все повече отслабва и отстъпва място на телевизионните продукции и стримийнг каналите.

По думите на киножурналиста телевизионните звезди са много по-големи, влиятелни и доминиращи от филмовите.

„И с оглед на хонорарите, ти си осигурен за няколко години напред, ако не ти убият героя. Така в дългосрочен план ангажиментът със сериали е възможно най-ценното нещо“, потвърди той.

Апостолов коментира и общественото мнение за номинациите за най-добър филм, като подчерта, че пак се обсъжда дали номинираните филми защитават каузи.

Добре ли капитализира Бакалова своята популярност като стана лице на модния гигант DIOR?

Вижте целия разговор във видео материала на Bloomberg TV Bulgaria.

Видеа с всички гости на „Бизнес старт“ може да видите тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:43 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

Финанси виж още