IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българският форум на бизнес лидерите награди социално ангажираните компании

Повече от 70 български и чуждестранни компании бяха номинирани в 7 категории

09:36 | 26.02.14 г.
Автор - снимка
Редактор
Българският форум на бизнес лидерите награди социално ангажираните компании

За единадесета поредна година Българският форум на бизнес лидерите награди социално ангажираните компании. На официалната церемония присъстваха министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Bulgaria On Air беше медиен партньор на събитието, а водещ на церемонията бе едно от лицата на телевизията Радинела Бусерска.

Повече от 70 български и чуждестранни компании бяха номинирани в 7 категории, 2 от които присъдиха специални награди за корпоративна социална отговорност и за участие на служители в общополезни каузи.

Победител в категорията „Инвеститор в човешки капитал“ спечели ЧЕЗ България. ЧЕЗ Разпределение пък спечели приз в категорията „Инвеститор в околната“ среда, където голямата награда беше връчена на ЕкоПак България.

Призът за „Инвеститор в знанието“ отиде при Telerik, а за „Инвеститор в обществото“ при Globul.

Наградата за кауза, свързана с обществото беше връчена на Iventas, заради изграждането на кабинет за детски болести и диагностицирането на бъбречни заболявания.

Вижте още в репортажа!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:11 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bulgaria On Air виж още

Коментари

Финанси виж още