IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Енергиен мениджър" помага за по-добро енергийно поведение

Услугата предлага на клиентите възможността да проследят потреблението на електроенергията

13:58 | 06.04.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: <em>Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Нов продукт - "Енергиен мениджър", помага на клиентите на ЧЕЗ Енерго да добият по-ясна представа за своето енергийно потребление, а съответно и да намалят нецелесъобразното и неефективното потребление в своя обект и да оптимизират разходите си.

Под формата на графики клиентите на дружеството могат да получат справка за потреблението за последните 36 месеца, с отразеното процентно отклонение за всеки свой обект или за всички обекти общо, които притежава. 

Услугата е достъпна от април и може да бъде заявена в центровете за обслужване на клиенти. В рамките на 10 дни след заявката нужната информация се предоставя от ЧЕЗ Електро на имейл на потребителите, обясняват от компанията.

Чрез „Енергиен мениджър“ клиентите могат да проследят потреблението на конкретен обект, като се идентифицират и възможностите за спестяване на разходи при прилагане на мерки за енергийна ефективност.

Може да бъде направено и сравнение на потреблението в различни обекти. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:01 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още