IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Загубата на Електрометал за деветмесечието намаля до хиляда лева

16:30 | 24.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
Загубата на Електрометал за деветмесечието намаля до хиляда лева

Загубата на Eлектрометал АД за първите девет месеца на 2005 година възлиза на хиляда лева, спрямо 7 хил. лв. за същия период на миналата година. Това показват данните от неконсолидирания междинен отчет на компанията, представен от БФБ - София.

Приходите от дейността са на стойност 251 хил. лв., в сравнение с 238 хил. лв. за предходния отчетен период, а разходите възлизат на 252 хил. лв., като бележат ръст от 2,8% на годишна база.

Постъпленията от клиенти намаляват с 3,8% на годишна база до 280 хил. лв., а паричните средства в каса и по банкови сметки се повишават с 6 хил. лв. до 11 хил. лв. към 30 септември.

В края на деветмесечието собственият капитал на дружеството е в размер на 329 хил. лв., спрямо 330 хил. лв. преди година, а основният капитал е на стойност 65 хил. лв. За последните 12 месеца няма сделки с акции на компанията, оферти за покупка или продажба липсват на пода на борсата.

Свързани компании:

Електрометал АД(ELMT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:41 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още