IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Община Враца и Холсим-България сключиха нов договор за сътрудничество

Споразумението за съдействие и взаимопомощ по изпълнение на строително-ремонтната и инвестиционната програма на общината се сключва за трета поредна година

15:37 | 06.03.06 г.
Автор - снимка
Създател
Община Враца и Холсим-България сключиха нов договор за сътрудничество
Община Враца и циментовият завод "Холсим-България" АД - с. Бели извор сключиха нов договор за сътрудничество, съобщи кметът Войслав Бубев, цитиран от Dnes.bg.

Споразумението за съдействие и взаимопомощ по изпълнение на строително-ремонтната и инвестиционната програма на общината се сключва за трета поредна година, уточни Бубев.

За помощта си през 2004 и 2005 г. "Холсим-България" АД получи две специални награди на Националното сдружение на общините в България за дарителство. Със съдействието на циментовия завод са ремонтирани църквата и оградата на училището в с. Бели извор.

Според новия договор дружеството ще предостави на община Враца 100 тона цимент, инертни материали и механизация и 30 000 лева за съфинансиране на строително-ремонтните работи.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:39 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още