IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

KD Group открива своя втора финансова точка в България

Във финансовата точка на клиентите ще се предлагат на място разнообразни финансови продукти и услуги

17:35 | 29.09.06 г.
Новата финансова точка на KD Group. Снимка: Личен архив
Новата финансова точка на KD Group. Снимка: Личен архив
След откриването на първата си финансова точка в София през май 2005 г., KD Group продължава своята стратегия по изграждане от своя мрежа в страната.

Така през седмицата в Пловдив бе отворена и втората финансова точка, която ще предлага професионална информация за всеки инвеститор. Финансовата точка като концепция е доказала своята ефективност на международни пазари като Словения, Хърватска, Словакия и Румъния.

Във финансовата точка на клиентите ще се предлагат на място разнообразни финансови продукти и услуги. Инвеститорите ще имат възможността да се запознаят с фондове на КД Инвестмънтс: КД Пеликан, инвестиционно дружество от балансиран тип, както и с взаимните фондове КД Акции и КД Облигации.

В рамките на финансовите услуги, предлагани от КД Секюритис, клиентите ще имат възможността да направят поръчки за покупка и продажба на ценни книжа на Българска фондова борса, както и да се възползват от различните финансови услуги, сред които и Доверително управление на портфейл.

KD Group е международна финансова група със седалище в Любляна, която оперира в областта на финансовите услуги и финансовите инвестиции. Учредена преди повече от 12 години в Словения, компанията развива своята дейност в страни като Словакия, Румъния, България, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора, Люксембург и САЩ. Към края на миналата година, компаниите на KD Group управляват активи за над 900 млн. евро.

Свързани компании:

ДФ Селект Облигации(6KDB)

ДФ Селект Регионал(6KDC)

ДФ Селект Баланс(6KDA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:02 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още