IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трансстрой–Бургас ще строи колектор за битови отпадни води за 15 млн. лв.

Общо 297 лота бяха изтъргувани рано днес от книжата на Трансстрой – Бургас на нива от 120,00 и 156,00 лв., което е нов исторически максимум

10:25 | 20.10.06 г.
Трансстрой–Бургас ще строи колектор за битови отпадни води за 15 млн. лв.
Трансстрой – Бургас е сключило договор за изграждане на отвеждащ колектор за битови отпадни води за премахване на заустванията в зоната на съществуващо и перспективно ползване на водите между буна 109 и буна при Яхтено пристанище, к.к "Св.Св.Константин и Елена", става ясно от съобщение в сайта на Агенцията по обществени поръчки.

Изпълнението на поръчката включва изграждане на тласкатели, на отвеждащ колектор за битови отпадни води между буна 109 и буна при Яхтено пристанище и изграждане на 3 помпени станции-ПС1, ПС2 и ПСII подем в к.к "Св.Св.Константин и Елена", както и реконструиране и частично изграждане на водопровод към ПС1, ПС2 и ПСII подеми и канализации.

Общата стойност на поръчката в к.к Св.Св. Константин и Елена е 15,161 млн. лв.

Според плана отпадните води от южната част на к.к. "Св.Св.Константин и Елена" ще постъпят в ПС1-до Яхтеното пристанище, а от северната част на курорта - в ПС2 - до входа на "Слънчев ден".

Битовите води от ПС1 и ПС2 ще се отвеждат чрез новоизградени тласкатели в ПСII подем - над детелината на пътя "Варна - Златни пясъци". В същата ще постъпят и отпадните води от съществуващата канализационна мрежа на местност "Траката север".

От ПСII подем събраните битови отпадни води посредсвом тласкател ще се отведат в изливната шахта на битовия колектор "Виница-Варна".

Общо 297 лота бяха изтъргувани рано днес от книжата на Трансстрой – Бургас на нива от 120,00 и 156,00 лв., което е нов исторически максимум.

Свързани компании:

Трансстрой-Бургас АД(TSBS)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:38 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още