IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Св. Св. Константин и Елена промени устава си и избра Надзорен съвет

За деветмесечието на 2006 г. дружеството обяви нетна консолидирана печалба в размер на 3,117 млн. лв.

09:53 | 05.12.06 г.
Св. Св. Константин и Елена промени устава си и избра Надзорен съвет
На проведеното извънредно Общо събрание на акционерите на Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД бе взето решение за промени в устава на дружеството, става ясно от съобщение на сайта на БФБ-София.

В срок от 5 години от регистриране на настоящото изменение на устава в търговския регистър, Управителният съвет ще има възможност за издаване на всякакви видове облигации до общ размер на номиналната стойност на всички облигационни заеми до 10 млн. евро или равностойността им в друга валута.

До момента Св. Св. Константин и Елена Холдинг е сключило два облигационни заема на стойност от по 5 млн. евро.

На Общото събрание бе избран Надзорен съвет, който е в състав Таня Парушева, Николай Николаев и Красимир Ботушаров и бе решено за преминаване при режим на двустепенна система на управление.

По препоръка на КФН акционерите отложиха гласуването на точка трета от дневния ред относно освобождаването от отговорност на членовете на Съвета на директорите за периода от провеждането на редовното Общото събрание на акционерите на 16 август 2006 год. до датата на провеждането на извънредното общо събрание. Същата точка ще бъде подложена на гласуване на редовното Общо събрание.

За деветмесечието на 2006 г. Св. Св. Константин и Елена Холдинг обяви нетна консолидирана печалба в размер на 3,117 млн. лв., или с 4,4% повече спрямо сравнимия период година по-рано.

Рано днес сделки с акциите на дружеството не са сключени, като офертите купува/продава са на нива от 37,50/39,45 лв. за брой.

Свързани компании:

Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД(SKEH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:42 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още