IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ХД Пътища с договор за ремонт и зимно поддържане на пътища за 5,4 млн. лв.

Контрактът се отнася за 167,920 км републикански пътища на територията на Областно пътно управление София

10:23 | 12.12.06 г.
ХД Пътища с договор за ремонт и зимно поддържане на пътища за 5,4 млн. лв.
ХД Пътища е сключило договор за текущ ремонт, поддържане и зимно поддържане на 167,920 км републикански пътища на територията на Областно пътно управление София - район Районна пътна служба (РПС) Сливница, става ясно от сайта на Агенцията по обществени поръчки.

Сключеният договор включва земни работи, поддържане и ремонт на пътни настилки, поддържане и ремонт на пътни съоръжения, поддържане и ремонт на пътни принадлежности, озеленяване и ландшафтно оформяне, зимно поддържане и др. и е на стойност 5,418 млн. лв. без ДДС.

Нетната консолидирана печалба на дружеството за деветмесечието на 2006 г. е 5,433 млн. лв., или с 56,44% повече спрямо сравнимия период година по-рано.

В началото на месеца ХД Пътища отпразнува десетата си годишнина и обяви, че стартира съвместна програма с Висшия институт по архитектура, строителство и геодезия (ВИАС), която предвижда отпускане на стипендии и петгодишни договори на отличили се студенти.

Рано днес 4 акции от дружеството смениха своя собственик на цена от 5725 лв., или с 4,73% по-евтино от предходната сесия.

Свързани компании:

Холдинг Пътища АД /в несъстоятелност/(6H2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:20 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още