IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оргахим продължава договора с Поликолор за още една година

Съвместната дейност на Оргахим с румънската Поликолор започна през 2003 г.

16:26 | 12.12.06 г.
Оргахим продължава договора с Поликолор за още една година
Управителният съвет на Оргахим АД, Русе свиква извънредно Общо събрание на акционерите на 8 февруари 2007 г., на което ще се гласува за продължаване с една година на действието на рамковия договор с Поликолор АД, става ясно от съобщение в Държавен вестник.

Съвместната дейност на Оргахим с румънската Поликолор започна през 2003 г., като дружествата могат да търгуват с продукция на стойност до пет милиона евро в едната посока.

През настоящата година русенският производител на бои и лакове учреди търговски дружества в Грузия, Сърбия, Италия и Украйна. Компанията има и представителства в Италия и Македония.

За първите девет месеца на 2006 г. Оргахим обяви нетна печалба в размер на 3,964 млн. лв. спрямо 2,824 млн. лв. за сравнимия период година по-рано.

По време на днешната борсова сесия по позицията бяха изтъргувани 24 акции на ниво от 112,00 лв. за брой, или с 1,87% по-скъпо от предходната сесия.

Свързани компании:

Оргахим АД(5ORG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:40 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още