IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стартира търговията с акциите на Монбат

Също днес ще стартира и търговията с правата на Фонд за земеделска земя Мел инвест АДСИЦ

09:28 | 03.01.07 г.
Стартира търговията с акциите на Монбат
Търговията с акциите на Монбат АД ще стартира днес (3 януари), с присвоен борсов код MONBAT.

На 17 ноември Монбат предложи 4,7 млн. акции, или 24,1% от капитала си, и набра 32,67 млн. лв. Публичното предлагане се извърши при определяне на цената на изпълнение и алокиране на количеството продавани акции на основата на класиране на подадените от инвеститорите поръчки (т. нар. "букбилдинг", на английски език „book-building"), като цената на акция бе 6,95 лв.

Също днес ще стартира и търговията с правата на Фонд за земеделска земя Мел инвест АДСИЦ, даващи възможност за участие в увеличението на капитала на фонда.

Дружеството планира да увеличи капитала си от настоящите 2,463 млн. лв. на 7,39 млн. лв.

В четвъртък (4 януари) на Българска фондова борса ще се проведе аукцион за продажбата на неизползваните права от увеличението на капитала на ИД Надежда.

Дружеството планира да увеличи капитала си от 3,311 млн. лв. до 4,41 млн. лв.


Също днес ще стартира и търговията с правата на Фонд за земеделска земя Мел инвест АДСИЦ, даващи възможност за участие в увеличението на капитала на фонда. Дружеството планира да увеличи капитала си от настоящите 2,463 млн. лв. на 7,39 млн. лв. В четвъртък (4 януари) на Българска фондова борса ще се проведе аукцион за продажбата на неизползваните права от увеличението на капитала на ИД Надежда. Дружеството планира да увеличи капитала си от 3,311 млн. лв. до 4,41 млн. лв.

Свързани компании:

Монбат АД(MONB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:33 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още