IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надзорът одобри две и временно забрани едно търгово предложение

КФН одобри търговите на мажоритарите на Хидропневмотехника и ЗММ Сливен и отхвърли това на собственика на Север Холдинг

15:58 | 13.06.07 г.
Надзорът одобри две и временно забрани едно търгово предложение

Комисията за финансов надзор (КФН) е одобрила коригираното търгово предложение от Хидравлика 96 ООД-Казанлък за закупуване на акции на Хидропневмотехника АД-Казанлък от останалите акционери на дружеството при цена на акция от 45,80 лв., съобщи комисията.

КФН е одобрила и коригираното търгово предложение от ЗММ - България холдинг АД-София за закупуване на акции на ЗММ - Сливен АД-Сливен от миноритарните акционери на дружеството при цена на акция от 43,60 лв.  

В същото време надзорната институция наложи временна забрана на търгово предложение от Петрургия АД-Плачковци за закупуване на акциите на Север-Холдинг АД-Велико Търново от останалите акционери на дружеството при цена на акция от 1,5 лв.

Днес акциите на Север Холдинг се търгуваха без промяна при цена 1,51 лв., с тези на ЗММ Сливен нямаше сключени сделки, а книжата на Хидропневмотехника отбелязаха спад от 17,31% до 75 лв.

Свързани компании:

Север Холдинг АД(SEVH)

Хидропневмотехника АД(HPT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:48 | 28.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още