IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Специализирани Бизнес Системи с договор с НОИ за 219 хил. лв.

Договорът е подписан след провеждане на открита процедура за възлагане на обществена поръчка за доставка, поддържане и обновяване на софтуер

15:30 | 13.11.07 г.
Специализирани Бизнес Системи с договор с НОИ за 219 хил. лв.
На 9 ноември Специализирани Бизнес Системи АД (СБС) сключи договор с Националния осигурителен институт (НОИ) за обществена поръчка, съобщи БФБ-София.

Договорът е подписан след провеждане на открита процедура за възлагане на обществена поръчка за доставка, поддържане и обновяване на софтуер - антивирусен, защитен, за нуждите на Националния осигурителен институт.

За изпълнение на цялата поръчка, включително срока на гаранционното поддържане и обновяване, на Специализирани Бизнес Системи АД ще бъде изплатена сума в размер на 218 904 лв. с ДДС.

По-рано през месеца СБС придоби 79% от капитала на Булстар 2000 ООД след предварително разрешение на Комисията за регулиране на съобщенията и въз основа на решение на Варненски окръжен съд.

За деветмесечието компанията отчете печалба от 101 хил. лв. при положителен финансов резултат за същия период на миналата година от 503 хил. лв.

Днес акциите на СБС изгубиха 3,14% до 140 лв., като по позицията минаха 38 лота.

Свързани компании:

Специализирани Бизнес Системи АД(SBS)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:07 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още