IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Консолидираната печалба на Параходство БРП достигна 3,75 млн. лв.

По данни от финансовия отчет единственото предприятие, в което Параходство БРП има дялово участие, е Интерлихтер – Будапеща

11:55 | 28.11.07 г.
Автор - снимка
Създател
Консолидираната печалба на Параходство БРП достигна 3,75 млн. лв.
Параходство Българско речно плаване отчита нетна консолидирана печалба от 3,75 млн. лв. за деветмесечието спрямо 913 хил. лв. за съответния период на миналата година и 3,1 млн. лв. за първото полугодие на тази година, показват данните от отчета на компанията, представен от БФБ-София.

Неконсолидираната печалба на дружеството за първите девет месеца на годината бе 3,15 млн. лв., като по данни от финансовия отчет единственото предприятие, в което Параходство БРП има дялово участие, е Интерлихтер – Будапеща.

Консолидираните приходи от продажби на параходството към края на септември са в размер на 34,36 млн. лв., коетоп редставлява ръст от 40% на годишна база. Разходите за дейността се повишават с 25% за същия период до 30,02 млн. лв.

Основният капитал на Параходство БРП е 28,96 млн. лв., а консолидираният собствен капитал – 39,11 млн. лв.

От началото на днешната търговия до момента по позицията бяха прехвърлени 1 005 акции, при което цената им се повиши с 2,59% до 9,90 лв. за брой.

Свързани компании:

Параходство Българско речно плаване АД(BRP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:58 | 02.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още