IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изплащането на дивидента от Ломско пиво стартира на 15 октомври

Брутният размер на гласувания дивидент от ОСА на Ломско пиво бе 0,1 лева

09:43 | 09.10.08 г.
Изплащането на дивидента от Ломско пиво стартира на 15 октомври

Началната дата за изплащане на гласувания дивидент от Ломско пиво АД е 15 октомври, а крайната – 15 февруари, съобщи пивоварната чрез Бюлетин Investor.bg.

Брутният размер на гласувания дивидент от ОСА на Ломско пиво бе 0,1 лева.

На акционерите, чиито акции се водят по лични сметки в Централен депозитар АД, дивидентът ще се изплаща в клоновете на Юробанк И Еф Джи България АД в четиримесечния срок. На физическите лица дивидентът ще се изплаща лично срещу лична карта, на надлежно упълномощени от тях лица с изрично нотариално заверено пълномощно или на наследниците им срещу представяне на оригинално удостоверение за наследници и препис-извлечение от акт за смърт.

На юридическите лица дивидентът ще се изплаща при представен документ за актуално състояние на юридическото лице, по нареждане на представляващия лицето или негов пълномощник с изрично нотариално заверено пълномощно. „Юробанк И Еф Джи България” АД изплаща съответната сума срещу подпис на акционера или неговия пълномощник.

На акционерите, чиито акции се водят по клиентски сметки към инвестиционни посредници, изплащането на дивидента ще се извърши чрез системата на Централен депозитар АД в четиримесечния срок.

След 15 февруари плащането на дивидента ще се извършва чрез касата на дружеството.

Пивоварната планира увеличение на капитала си чрез издаване на 1,5 млн. акции с номинална стойност 1 лев и емисионна цена 2,5 лева.

До момента няма сделки с акциите на Ломско пиво.

Свързани компании:

Ломско пиво АД(LOMP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:31 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още