IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Формопласт увеличава загубата си за деветмесечието до 351 хил. лв.

Нетните приходи от продажби на продукция за периода януари-септември възлизат на 1,44 млн. лв.

12:20 | 03.11.08 г.
Автор - снимка
Създател
Формопласт увеличава загубата си за деветмесечието до 351 хил. лв.

Формопласт АД увеличава загубата си за деветмесечието до 351 хил. лв. спрямо 86 хил. лв. за съответния период на миналата година, показват данните от отчета на дружеството, представен от БФБ-София.

Нетните приходи от продажби на продукция за периода януари-септември възлизат на 1,44 млн. лв. в сравнение с 1,65 млн. лв. година по-рано, което представлява спад от 12,7 на сто. Разходите за дейността пък се повишават със 7,6% на годишна база до 1,88 млн. лв.

Нетният паричен поток от оперативна дейност е положителен, на стойност 90 хил. лв., в сравнение с отрицателен от 121 хил. лв. година по-рано.

Формопласт АД е специализирана в производството на голямогабаритни инструменти за твърди пластмасови опаковки - каси и касети за промишлеността, транспорта и селското стопанство, пластмасови изделия за бита, технически части и др., както и в производството на собствени пластмасови изделия.

Последната сделка с акции на дружеството е от 31 октомври на ниво от 0,79 лв. за брой.

Свързани компании:

Формопласт АД(FORM)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:09 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още