IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Васил Генчев: Не очаквам нови директорски продажби на акции от Билборд

По-скоро може да има покупки, заяви финансовият директор и най-голям акционер в Билборд АД

10:09 | 07.09.09 г.
Васил Генчев: Не очаквам нови директорски продажби на акции от Билборд

Не очаквам нови директорски продажби на акции от Билборд АД, заяви за Investor.bg Васил Генчев, търговски и финансов директор в Билборд АД.

През юли и август Васил Генчев и съпругата му Венета Генчева са продали 615 хил. акции от дружеството, или общо 4,1% от неговия капитал. През юни продажбите на Васил Генчев възлизат на 43 хил. акции.

В края на 2008 г. Васил Генчев е бил най-големият акционер в дружеството с 28% дял.

"По-скоро може да направя покупки на акции от Билброд", сподели Генчев, като уточни, че дълго време по позицията са се търгували по 500-700 акции на ден, което е малко и с направените от него финансови операции, ликвидността е повишена значително.

Билборд АД реализира 74% спад на годишна база на консолидираната печалба за първото полугодие на 2009 г. до 343 хил. лв. Консолидираните нетни приходи от продажби се увеличават с 2% на годишна база до 13,6 млн. лв.

За последните 3 месеца акциите на дружеството поевтиняват с 7,35% до 1,4 лв. за акция и 21 млн. лв. пазарна капитализация.

Свързани компании:

Билборд АД(BBRD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:40 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още