IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Трейс Груп Холд“ с договор за над 30 млн. лв. за ремонт на улици в София

Срокът за изпълнение е 48 месеца

13:08 | 24.10.23 г.
Снимка: Трейс Груп Холд
Снимка: Трейс Груп Холд

„Трейс Груп Холд“ АД е подписало договор със Столична община за текущ ремонт и поддържане на уличната мрежа в три района на София - “Витоша“, „Лозенец“ и „Триадица“, съобщават от дружеството чрез БФБ-София.

Стойността на договора е 30,75 млн. лева без ДДС.

Договорът влиза в сила от датата на регистрационния му индекс в деловодната система на възложителя, т.е. Столична община. Срокът за изпълнение е 48 месеца.

Финансирането по договора ще се осигури от бюджета на Столична община, съобразно бюджета на съответната година, уточнява се в съобщението.

От началото на годината дружеството подписа договор за ремонт на улици и пътища в община Стара Загора за 25 млн. лева без ДДС, за реконструкция на отсечка от ул. „Опълченска“ в София за над 12 млн. лева, за реконструкция на гара „Плиска“ за 11,8 млн. лева и за ремонтни дейности на летището в София за 3,3 млн. лева.

По договор, подписан миналата година, дружеството изгражда канализация в кв. „Драгалевци“ в район „Витоша“ на София.

В последната година акциите на „Трейс Груп Холд“ поскъпват с близо 12%, а пазарната капитализация на компанията достига почти 94,4 млн. лева.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:08 | 24.10.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Пазари виж още

Коментари

Финанси виж още