IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Mattel търси главен играч на UNO

Новата позиция е временна и е свързана с промотиране на новата версия на популярната игра на карти

21:18 | 01.08.23 г.
Снимка: Pexels.com
Снимка: Pexels.com

След огромния успех на „Барби“ в боксофиса, Mattel се надява отново да направи удар като предложи на някой фен късметлия възможността да изкарва хиляди долари като първия ѝ главен играч на UNO, пише CNBC.

Това се случва в момент, в който производителят на играчки пуска новата версия на популярната си игра на карти: UNO Quatro. Главният играч на UNO ще бъде натоварен да „предизвика достойни състезатели в игра на UNO Quatro и да научи феновете на новите правила“, гласи списъкът със задълженията на Mattel.

„Постоянно търсим възможности да създаваме нови начини феновете да се ангажират с UNO”, коментира глобалният ръководител на игрите в Mattel. „Развълнувани сме да предложим позицията на най-добрия играч на UNO, който да помогне за представянето на нашата чисто нова игра“.

Работата ще изисква четири часа присъствие на ден, четири дни в седмицата в продължение на четири последователни седмици.

Заплатата ще е 4444, 44 долара за всяка от тези седмици, което означава, че наетият ще получи възнаграждение от общо 17 777,76 долара за главния играч на UNO.

Изискванията за позицията включват играчът да обича UNO, както и да е „приятeлски настроена личност, която да говори и да предизвиква всеки, който минава покрай него“. Кандидатите също така трябва да могат да работят в Ню Йорк от събота, 13 септември.

Кандидатурите за интересната позиция ще бъдат отворени от днес до 10 август.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:18 | 01.08.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Lifestyle виж още

Коментари

Финанси виж още