IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Vivacom финализира сделката за придобиване на Нетуоркс

Нетуоркс-България стартира дейността си през 2000 г. в Русе и е с водещи позиции сред регионалните доставчици на цифрова телевизия и интернет

22:02 | 31.08.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Vivacom
Снимка: Vivacom

Vivacom приключи успешно сделката за придобиване на дружествата от групата Нетуоркс - „Нетуоркс-България“ ЕООД, „Онлайн Директ" ЕООД, „ТВН Дистрибуция България" ЕООД и „Телко Инфраструктури" ЕООД. Тази стъпка е част от стратегията на телекома да предоставя на все по-голям брой потребители в цялата страна висококачествени услуги, базирани на най-съвременните технологии, и отлично клиентско изживяване.

„Щастливи сме да посрещнем Нетуоркс-България в семейството на Vivacom и се радваме, че такива страхотни професионалисти се присъединяват към нашия силен екип. Приветстваме с добре дошли и клиентите на компанията, които от днес ще имат достъп до висококачествените и иновативни услуги на Vivacom“, каза Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

Нетуоркс-България стартира дейността си през 2000 г. в Русе и е с водещи позиции сред регионалните доставчици на цифрова телевизия и интернет както на домакинства, така и на бизнеси. Компанията се отличава с богатото портфолио от висококачествени телекомуникационни услуги, които се предоставят благодарение на собствената оптична мрежа от типа FTTB (Fiber to the building).

„Благодарим на Vivacom за това, че се прояви като лоялен партньор и оцени високо потенциала на нашата компания. Потребителите ни могат да бъдат спокойни, защото с Vivacom споделяме общ подход в предоставянето на телеком услуги – държим на безкомпромисно качество и отделяме специално внимание на клиентите. Ще работим заедно с обща цел: присъединяването към водещия телеком в страната да допринесе за развитието на пазара на телекомуникационни услуги и клиентите да се възползват от най-актуалните технологии в сектора“, коментира Свилен Максимов, собственик на Нетуоркс-България.

Последна актуализация: 22:43 | 31.08.23 г.
Специални проекти виж още
Още от IT и телекомуникации виж още
Финанси виж още