IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън дебютира в литературата със секс роман

11:38 | 21.07.04 г.
Автор - снимка
Създател
Памела Андерсън дебютира в литературата със секс роман
Памела написа книга за амбициозна девойка, която става супер звезда

Секс иконата Памела Андерсън се хвърли във водите на литературното творчество и издаде първия си роман. Пикантното произведение на най-популярната звезда на Playboy е със силен сексуален акцент.

Книжката разказва за съдбата на девойка от малко провинциално градче, която превзема Холивуд, след като преживява куп рисковани ситуации и моменти, изпълнени с бурен секс и насилие.

Всъщност романът на бившата спасителка на плажа е почти автобиографичен. Нейната героиня попада на корицата на мъжко списание и след това всичките й мечти стават реалност – същата ситуация като в живота на Памела.

По думите на скандалната блондинка книгата е вдъхновена от собствения й живот. В романа сексуалните сцени са доста драстични. Така например е описана сцена, в която героинята на Андерсън за пръв път пробва секс с жена и участва в оргия със своя любовник-рокер. Явно на Памела не й било особено трудно да пресъздаде сцената, след като целият свят научи и най-пикантните подробности от връзката й с рокера Томи Лий, а отношенията й със сегашното й гадже, пак рок музикант – Кид Рок, също не са по-различни.

Героинята на Памела с многозначителното име Бамбина има сексуални преживявания на най-различни места – в лифт, автомобил, в гора, парк, в лодка, яхта и даже на открито пред публика.

Памела явно иска да повтори успеха на книгата “Секс” на Мадона, която певицата издаде преди 12 години. Според наблюдатели любимката на Хю Хефнър има реален шанс книгата й да стане истински бестселър. И докато в момента Мадона жъне успехи, но с детски книжки, още една супер звезда - Марая Кери, също наскоро обяви, че ще пише почти автобиографична книга, която вероятно няма да разказва за живота на монахини, а също ще е пълна със секс сцени. Все пак Марая ще се върне към благоприличието, като ще пише и детски книжки.

Андерсън е написала романа заедно с писателя Ерик Шоу Куин. Романът от 300 страници трябва да излезе на 3 август в САЩ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:08 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още