IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Офисът – място за работа, за срещи, за сватби

13:32 | 11.02.05 г.
Автор - снимка
Създател
Офисът – място за работа, за срещи, за сватби

Броят на младите американци, които срещат сродната си душа на работното място се увеличава. Това е напълно естествено, като се има предвид, че ергените никога досега не са прекарвали по толкова много време в офиса, посочва проучване на кабинета Challenger, Gray and Christmas.

Средният брой на неженените служители в компаниите се е увеличил с 18,3% за последните десет години, като това са 58,948 млн. американци. Изследването показва още, че тази група хора отделят все повече от времето си за работа, което намалява шансовете им да срещнат любимия човек на друго място освен в офиса.

Днес фирмата вече се е превърнала в място за срещи, измествайки традиционните фитнес-клубове, които бяха на мода през 90-те години и баровете за ергени, актуални през 80-те.

Според друго проучване на Management Association пък става ясно, че почти една трета от служителите вече са предлагали среща на свой колега, а 44% от тези срещи завършват с брак.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:36 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още