IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доверие Обединен Холдинг АД

Последната дата за сключване на сделки с акции, даващи право на глас в ОСА

13:00 | 01.11.07 г.
Доверие Обединен Холдинг АД
На проведено заседание на Управителния съвет на Доверие Обединен Холдинг АД-София /DOVUHL/ от 15.09.2007 год. е прието решение за свикване на извънредно ОСА, както следва:
Доверие Обединен Холдинг АД-София /DOVUHL/ свиква извънредно ОСА на 19.11.2007 год. от 10.00 ч. в гр. София, Дом на културата Средец, ул. Кракра 2а при следния дневен ред:
- Промени в устава на дружеството;
- Вземане на решение за увеличаване капитала на Доверие Обединен Холдинг АД-София, чрез издаване на нови акции. Проект за решение: Увеличава капитала на Доверие Обединен Холдинг АД-Софияот 13 149 848 лева, разпределен в 13 149 848 броя обикновени поименни безналични акции, всяка една с право на един глас и номинална стойност от по 1 лев, до 14 026 505 лв., чрез издаване на нови 876 657 броя безналични акции, с право на един глас и номинална стойност 1 лев.
Ако до изтичане на сроковете за записване на новите акции, те не бъдат записани изцяло, съответно не бъдат направени определените вноски, капиталът ще бъде увеличен в размер, съответстващ на записаните акции, но само в случай, че техният общ брой е не по-малък от 701 325. Емисионната стойност на емитираните акции е 12 лева за една акция.
Увеличението на капитала ще се извърши в условията на публично предлагане на новоемитираните акции, след публикуване на потвърден от Комисията за финансов надзор Проспект, изготвен в съответствие с нормативните изисквания.
Право да участват в увеличението на капитала, съответно да записват от новоемитираните акции имат лицата, притежаващи или придобили акции на Доверие Обединен Холдинг АД-София най-късно 14 дни, след датата на решението на извънредното общо събрание за увеличаване на капитала.
Срещу 15 упражнени права по §1,т.3 от ЗППЦК, може да бъде записана една нова акция. При получаване на число, което не е цяло, се закръгля към по-малкото цяло число.
Обслужването на увеличението на капитала ще се извърши от инвестиционния посредник Първа Финансова Брокерска Къща ООД.
Овластяване на  управителния орган на дружеството да приеме и внесе за потвърждаване в КФН на проспект за публично предлагане на акции, както и да приема решения и извършва всички необходими фактически и правни действия, свързани с увеличението на капитала, които не са уточнени в това решение.
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 04.12.2007 год. от 10.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 05.11.2007 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 01.11.2007 год.

Свързани компании:

Доверие Обединен Холдинг АД(DUH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:00 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още