IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Платежният баланс и външната търговия ще са във фокуса на седмицата

БНБ ще даде информация за дейността на инвестиционните фондове, а националната статистика за транспорта през третото тримесечие на тази година

09:25 | 19.11.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат малко на брой статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство – информация за външната търговия, платежния баланс, инвестиционните фондове и дейностите в транспорта.

В понеделник (19 ноември) Българската народна банка ще обяви какво е състоянието на платежния баланс през септември.

Централната банка ще публикува също така и информация за външната търговия през август, за потока от преки инвестиции към нашата страна и дейността на инвестиционните фондове през септември.

Във вторник (20 ноември) няма заявени събития.

В сряда (21 ноември) от предварителните данни на Националния статистически институт ще разберем какви са туристическите пътувания и разходите за туризъм на населението през третото тримесечие на тази година. 

В четвъртък (22 ноември) няма обявени събития.

В петък (23 ноември) НСИ ще даде данни за разходи за придобиване на дълготрайни материални активи през третото тримесечие.

В последния работен ден на тази седмица ще узнаем какви са индексите на оборота в услугите и дейността в транспорта (железопътен, пътнически автобусен, морски, речен, товарен автомобилен и градски електротранспорт) през третото тримесечие.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:01 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още