Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

3D технологиите и индустрията

Намирането на кадри в сектора е голямо предизвикателство, твърди Петър Митев, главен изпълнителен директор на Chaos Group

гледано: 2173   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
1 гласа

Вече няма индустрия, която да не използва 3D технологии, услуги за визуализация или сходни. Тези технологии са част от архитектурата, интериорния дизайн, кино индустрията, производствената индустрия. Това заяви в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Петър Митев, главен изпълнителен директор на Chaos Group.

Той посочи, че технологиите за компютърна графика променят най-вече индустриите, за които произвеждането на макет е най-скъпо. "Тези индустрии най-бързо интегрират технологията, за да може да си спестят разходи", обясни той. 

Още по темата

По думите на госта в индустрията за компютърна графика има тенденция за обединяване на технологиите за висококачествено изобразяване и тези за получаване на резултат в реално време. “Това е тенденция, която ще продължава да се случва и е основна тема”, отбеляза той, като добави, че другата тенденция е за обобщаване на данните.

Според Митев намирането на кадри в сектора е голямо предизвикателство, затова се налага всяка компания на практика „да ги създава“.

Целия разговор вижте във видео материала на сайта на Bloomberg TV Bulgaria.

 

По статията работи: Екип на Bloomberg TV Bulgaria

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (2)

0
 
0
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Мой познат беше завършил извън България нещо с дизайн, като се върна тук, масовата програма която ползвали тук (забравих й името) , не се ползвала вече навън и му бе трудно да си намери работа с тая, която той е учил.

За абстрактно мислене не знам, но бях на един курс по програмиране преди 4-5г. (беше свързан с 3Д истории), въпреки, че бях един от по-старите, бях и единственият, от около 20 човека, който знаеше как да намери синус в правоъгълен триъгълник. Като бях ученик, все викаха - това къде ще ни трябва, ами ей там точно трябваше.
1
 
1
 
1
преди 1 месец
3D иска абстрактно мислене ... затуй са кът кадрите ...

Още от Bloomberg TV
Драганов: България сгреши с подкрепата за зеления сертификат