Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Имотният пазар във Варна и региона след COVID-19 – във фокуса на първата онлайн дискусия на Imoti.net

Събитието ще се проведе на 8 юни от 14:15 часа и ще се излъчи на сайта на Imoti.net

Имотният пазар във Варна и региона след COVID-19 – във фокуса на първата онлайн дискусия на Imoti.net

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Въпреки разпространението на COVID-19 водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net продължава да търси експертно мнение за развитието на имотния пазар в отделните региони на страната, но под нова форма – чрез онлайн дискусии.

Първата онлайн дискусия е посветена на имотния пазар във Варна и региона и ще се проведе на 8 юни, от 14:15 часа, на сайта на Imoti.net. Темата на събитието е  „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти във Варна и региона“, а участие в дискусията ще вземат специалисти от различни сектори.

Изпълнителният директор на агенцията за недвижими имоти „ЕРА България“ Теодора Димитрова ще даде актуални данни за състоянието на имотния пазар в морския град и региона от началото на годината и ще очертае тенденциите до края на 2020 година.  Председателят на Национална асоциация на строителните предприемачи – Георги Шопов, ще коментира как пандемията се е отразила на строителството, а икономистът Калоян Стайков ще анализира последствията от COVID-19 върху бизнеса с имоти. Николай Лазаров, началник управление „Продажби индивидуално банкиране” в Пощенска банка, ще даде ценни съвети за начините на финансиране на мечтания дом в този момент.

Модератор на онлайн дискусията ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Онлайн дискусията „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти във Варна и региона“ е част от мисията на „Годишните награди на Imoti.net”, която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.  Тази година в специален формат ще се проведе и петото му юбилейно издание.

Церемонията „Годишните награди на Imoti.net” се осъществява с генералното партньорство на Пощенска банка, подкрепата на Националната асоциация на строителните предприемачи и ЗАД „Армеец“.

Медийни партньори на онлайн дискусиите са Investor.bg, Градът Медия Груп и Money.bg.

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: България

Последни новини

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от България
60% от жилищата у нас ще бъдат обновени до 2050 г.