IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Магазин на ИКЕА с нова концепция ще замени центъра за поръчки във Варна догодина

Той ще се намира в търговския център Delta Planet Mall

15:04 | 18.12.19 г.
<p>
	<em>Снимка: ИКЕА България</em></p>

Снимка: ИКЕА България

Нов магазин на ИКЕА с напълно нов концептуален формат ще отвори врати във Варна през втората половина на 2020 г., съобщават от компанията.

Той ще се намира в търговския център Delta Planet Mall и ще замени настоящия център за поръчки. Новият обект ще бъде с площ от 8 хил. кв. м, от които 5400 кв. м ще заема магазинът за обзавеждане.

Магазинът в Delta Planet Mall ще се различава от конвенционалния формат на ИКЕА, но ще бъде по-голям от настоящия център за поръчки във Варна. Той ще бъде част от новата стратегия на шведската верига да бъде по-близо до своите посетители, като им предостави търсеното удобство и вдъхновение.

„В днешната динамична среда градската култура бързо променя начина ни на живот. Ние винаги се водим от желанието да срещнем все повече клиенти по иновативен начин в България, предлагайки им удобни и модерни възможности за домовете им и лесен достъп до нашите продукти в комбинация с отлично клиентско преживяване”, посочи Николаос Ифантидис, управител на ИКЕА България.

Шведската верига магазини за мебели IKEA откри първия си магазин у нас през 2011 г. в София. Тя има и три центъра за поръчки във Варна, Бургас и Пловдив. В глобален план продажбите на компанията са нараснали с 6,5% през 2019 г., а общите приходи от продажби на дребно възлизат на 41,3 млрд. евро.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:28 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още