IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как търговец на платове създаде дългосрочни бизнес партньорства по време на криза

„Бългериън текстайл къмпани“ е един от най-големите дистрибутори на платове в региона

08:32 | 18.08.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: УниКредит Булбанк</em></p>

Илюстрация: УниКредит Булбанк

Време е за още една истинска историята за бизнес, който въпреки трудностите, породени от ситуацията с COVID-19, не спира да работи и да търси подходящи решения за развитие. Историята достига до вас благодарение на УниКредит Булбанк – партньорът, предоставил подкрепа на този бизнес в точния момент.

Вижте как семейна фирма, занимаваща се с търговия на платове, които основно предлага на модни компании, се обръща към производител на защитни маски и облекла за износ в Европа. Така успява да се адаптира спрямо промените и да създаде дългосрочни бизнес партньорства.


Име на фирма: БЪЛГЕРИЪН ТЕКСТАЙЛ КЪМПАНИ ООД

Представители: Николай и Христиана Белниколовски

Основната дейност на „Бългериън текстайл къмпани“ е търговия с платове на едро. Фирмата е един от най-големите дистрибутори на платове в региона. Предлага богато разнообразие на платове, дантели и аксесоари, което спомага бързо да се превърне в предпочитан партньор за малки и големи шивашки фирми.

Как можете да получите подкрепа за вашия бизнес, ако сте клиент на УниКредит Булбанк или решите да станете такъв, вижте тук.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:13 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още