IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома козметикс АД (ACZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Какво има да му е неясно на Влади !? Ами само преди година, банков служител от по-високо ниво в една пряснопродадена банка беше взел кредити от името на баджанак си, срещу ипотекирани негови жилища. Съответно сега баджанак му се чуди, как ще връща кинтитте, които никога не е взимал, а банката иска да му взима и жилището... Та да се радва Влади, че в измамата поня няма ипотека
    Комунистите ще ни дооправят, няма страшно Така или иначе, след тях ще се окажем с изгребани кинти, които всички ще тр. да връщаме
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

    Коментар


    • Едно,макар и много малко,възмездие за загубите ни

      Коментар


      • Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
        Грешка,ама някой си ги купил на 6.30 и сега от ЦД и БФБ ще трябва да анулират сделката.Интересно кой е този който има по сметката си 80 акции,а и тези 3 броя които доста време стояха обявени за продажба?Нали акциите са блокирани?
        Казусът с изкупуването при Козметикса поставя много въпроси относно адекватността на регулаторните ограни.Има ли изобщо някой с акъла си в регулаторите на пазара.КФН се показаха,че не защитават интересите на миноритарите и не следят за спазване на законите,а в ЦД и БФБ явно цари безхаберие.
        Е ... аз съм този с 80 "забравени" по сметката акции и затова толкова категорично споделих, че е грешка. И споделих точно, за да не се чудят заинтересованите по позицията съфорумци (всъщност бившата вече позиция).

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнение
          Няма сделка. Грешка е.
          Грешка,ама някой си ги купил на 6.30 и сега от ЦД и БФБ ще трябва да анулират сделката.Интересно кой е този който има по сметката си 80 акции,а и тези 3 броя които доста време стояха обявени за продажба?Нали акциите са блокирани?
          Казусът с изкупуването при Козметикса поставя много въпроси относно адекватността на регулаторните ограни.Има ли изобщо някой с акъла си в регулаторите на пазара.КФН се показаха,че не защитават интересите на миноритарите и не следят за спазване на законите,а в ЦД и БФБ явно цари безхаберие.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнение
            Акциите нали бяха спрени от търговия?Каква е тази сделка от днес,че и оферти има.Моите акции вече ги няма в портфейла.Да не са се отказали от Козметикса?
            Няма сделка. Грешка е.

            Коментар


            • Ще последва ли същият сценарий и при Арома риъл Естейт?

              Коментар


              • Акциите нали бяха спрени от търговия?Каква е тази сделка от днес,че и оферти има.Моите акции вече ги няма в портфейла.Да не са се отказали от Козметикса?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнение
                  Едва ли са купени от предложителите.Вероятно ги е купил някой техен човек(има една дама дето им върши такива услуги) и после е приел търговото с тези акции.
                  Това решение е поредния позор за КФН и доказателство,че Комисията не защитева интересите на миноритарите.Освен това решението на КФН е в нарушение на процедурните разпоредби.Според чл.157а (2) Предложението за изкупуване се одобрява от комисията.Никъде в чл.157а не се говори за "Не издава забрана за публикуване на внесеното предложение".Това го има само в чл. 151,152,когато имаме опцията да не приемем търговото,но когато предложението е за принудително изкупуване,изрично е посочено,че е нужно одобрение от КФН.Точно това е и смисъла на тази разпоредба,да ни защити от алчни и безскрупулни мажовци,тъй като ние не можем да се противопоставим по никакъв начин.Посочено е,че Членове 152 и 153 се прилагат съответно,но това е в случай,че има нередности и непълноти в документите.Решението на КФН може да се обжалва пред ВАС.В случая няма как да излезнат с номера,че нямаме правен интерес,както беше с ВАМО и СУН.Обжалването няма да спре изпълнението,но ако делото се спечели,то Луканови ще трябва да върнат акциите.
                  Някой обжалвал ли е?

                  Коментар


                  • вече взеха акциите - автоматично, но парите не дават автоматично!! Вл. Панев да не се крие зад юридически фасади, а да си изчисти смардиащите ....

                    Някой знае ли дали е избран в Димитровград. Той е готов за политиката + лицемерието го владее!!

                    Коментар


                    • На практика след търговото с което минаха 95%,КФН не може да направи нищо,ако цената не е по-ниска.Тогава не трябваше да приемат тази цена от 5.59,имаше основания,ама явно не ги видяха.А Мавродиев....,може и той да е регистрирал двете офшорки и за това да е толкова благосклонен към Луканови/Премянови.

                      Коментар


                      • поредното цапцарап. пък после говорим, че циганите били крадливи!!!

                        Стоян Мавродиев тука да се развихри!!! А не да съветва как се откриват офшорки..
                        Last edited by Toranaga; 02.07.2013, 11:00.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнение
                          спомнете си формопласт и етропал

                          Коментар


                          • ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ИЗКУПУВАНЕ
                            от Димитър Луканов Луканов и Лукан Димитров Луканов
                            лошооооо,обират ни и нищо не можем да направим...

                            Коментар


                            • Арома козметикс АД

                              Към 30.06.2011 г. “ТЕЛЕКОМПЛЕКТ” АД, гр. София притежава 909 000 /деветстотин и девет хиляди/ бр. поименни безналични акции, представляващи 5,87 % от капитала на “Арома” АД, гр. София.
                              - Съгласно План за преобразуване на „Телекомплект“ АД по реда на чл. 262а, ал. 2 от ТЗ посредством отделяне чрез учредяване на „Телекомплект Инвест“ АД и вписване в ТР под номер 164905 от 29.07.2011 год. правото на собственост върху 26 948 052 /20,42%/ броя акции от капитала на „Софарма“ АД преминават към новоучреденото дружество. Към 30.06.2012 год. акциите на „Телекомплект Инвест“ АД са регистрирани в Централен депозитар АД.
                              - На 14.06.2012 год. Софарма АД закупи 6149 броя акции от капитала на Марицатекс АД, с което участието на Софарма АД достигна 6,01 % от капитала на Марицатекс АД......Класическа схема на източване на българската икономика в частни бизнесмени......И никой нищо не забелязва....всички са на площада.....а някои ловят риба в мътна вода...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Roko2 Разгледай мнение
                                Вчера Луканови използваха пълномощници за да не гледат еветнуалните миноритари в очите - гадно е да гледаш некви, как ти се правят на ощипани. С търговото Пъкления план, стартирал с разпарчосването на Арома на три, най-после даде първият си плод. След няколко дни ще откъснат и вторият плод - ще се заличи най ценното от фабриката - името АРОМА, което остава само тяхно - 100% чрез козметикса - подло и непочтено, но кой очаква почтеност от бивши агенти на ДС. Остават парчета от имотите арома-риалестейт - там един дявол знае какво ще става защото явно той им крои плановете. Когато човек е непочтен нищо друго няма значение! За КФН не искам да коментирам той знаещия добре го е казал
                                На събранието май са били само двама и то пълномощници.Голям смях е като четеш протокола,как са се избирали и са гласували.Така ли не можа някой от София да иде там.Срам и позор за КФН,че става съучастник в източването на публично дружество.Ми то по тази схема и другите мажоритари ще направят тсъщото.О.Донев и той е от тяхната банда,него обаче странно защо КФН го удря през ръцете.

                                Коментар

                                Working...
                                X