IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"БПД Индустриален ФНИ" планира покупката на склад в Русе

За имота дружеството със специална инвестиционна цел планира да заплати 4,89 млн. лв.

09:41 | 17.09.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

"БПД Индустриален Фонд за Недвижими Имоти" АДСИЦ планира да придобие промишлен имот в Русе. Това става ясно от покана на дружеството за свикване на Общо събрание на акционерите, насрочено за 21 октомври 2021 г. в София. Документът е публикуван в бюлетина на Investor.bg. 

Недвижимият имот представлява земя с площ от 53 691 кв. м и склад с РЗП 13 850  кв. м, функциониращ от 2012 г. Имотът се намира в индустриалната зона на Русе. Заедно с имота ще бъде придобито и стелажно оборудване.

За имота дружеството със специална инвестиционна цел планира да заплати 4,89 млн. лв. на собственика "Бългериън Пропърти Девелъпмънтс 4” ООД, със собственик регистрираното в Люксембург дружество "ХИФА ХОЛДИНГ" С.А.Р.Л.

В момента "БПД Индустриален ФНИ" АДСИЦ се притежава на 99,81% от "Бългериън Пропърти Девелъпмънтс" ООД (БПД), в чието портфолио са включени локации в София, Варна, Русе, Плевен, Бургас, Сандански и Банско.

От 2018 г. не са регистрирани сделки с акциите на "БПД Индустриален ФНИ". На сайта си компанията обявява, че към днешна дата няма проекти в процес на развитие.

Свързани компании:

БПД Индустриален Фонд за Недвижими Имоти АДСИЦ(BPD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:26 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още